Onze actiepunten

Op 11 mei 2011 heeft een nieuw bestuur een aantal actiepunten opgesteld om de belangen van de huurders te vertegenwoordigen. Deze zijn:

• Een goed contact houden met de verhuurder 365Beheer.
  • De bewoners regelmatig informeren over lopende zaken.
  • Inzet van een website en eventuele 'social media' voor in- en externe informatie uitwisseling.
  • De 'zichtbaarheid' vergroten van aangemelde problemen.
  • Bijzondere aandacht besteden aan het echt noodzakelijke groot onderhoud van de Brinkhof.

In 2016 moesten enkele bestuursleden aftreden (verhuizing). Vanuit de vereniging zijn wij dan ook dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heeft u belangstelling om mee te praten, te denken en te beslissen over zaken die de Brinkhof aangaan dan vragen wij u contact op te nemen met Suzanne Gerritsen via secretaris@hv-debrinkhof.nl. Ook als u niet direct een functie binnen het bestuur ziet zitten maar wel als bestuurslid actief wil zijn, dan horen we dat graag van u.

Het bestuur bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Vacant Voorzitter voorzitter@hv-debrinkhof.nl
Suzanne Gerritsen      Secretaris secretaris@hv-debrinkhof.nl