Lidmaatschap

Indien u huurder bent (of wordt) van één van de appartementen in het Brinkhofcomplex vragen wij u om lid van de huurdersvereniging te worden. Op 1 januari 2012 zijn de bewoners van 26 appartementen bij ons als lid ingeschreven. In augustus 2012 staan nu 30 leden geregistreerd. [Alleen bij een voldoende aantal leden zijn wij een serieuze gesprekspartner bij 365Beheer en waar nodig ook bij Accres Real Estate. Word vandaag nog lid als u dat nog niet bent! Geef uw gegevens op via het onderstaande formulier en wij zullen uw aanmelding als lid bevestigen met daarbij de factuur voor het lidmaatschap. Dit is vastgesteld op slechts 12,50 euro per jaar.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.