U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Petitie Huurverhoging

Gepost 2015/03/08

De Woonbond is een actie gestart tegen de huurverhogingen. Online staat een petitie klaar welke inmiddels al 25.000 keer getekend. HV De Brinkhof verzamelt ook handtekeningen op papier. Deze dienen voor 15 maart bij de Woonbond binnen te zijn. De Woonbond gaat de handtekeningen op 17 maart aanbieden aan de Tweede Kamer.

Vul online de petitie in of onderteken deze bij de Jaarvergadering van 9 maart op het adres Rustenburgstraat 8.

Lees de rest van deze post »

Algemene jaarvergadering - 9 maart 2015

Gepost 2015/03/08

Aan alle bewoners van appartementencomplex “De Brinkhof”


Het bestuur van HuurdersVereniging “De Brinkhof” nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de algemene jaarvergadering.

    Maandag 9 maart 2015
    Aanvang 19:30 u
    Adres: Rustenburgstraat 8


Leden van de HuurdersVereniging krijgen de uitnodiging en bijbehorende stukken in de brievenbus. Belangstellende medehuurders zijn van harte welkom. Het bestuur ontvangt u met een kopje koffie of thee.

Een grote/actieve HuurdersVereniging is in ieders belang als gesprekspartner van 365Beheer en verhuurder Accres Real Estate.

Graag tot ziens op maandag 9 maart a.s.

Namens de HuurdersVereniging “De Brinkhof”

Rita Hagen

Rustenburgstraat 24

 

Lees de rest van deze post »

Nieuwjaarsreceptie 2015

Gepost 2015/02/09

Zaterdagmiddag 17 januari 2015 is de Huurdersvereniging te gast geweest in het atelier van Wim Streep voor de Nieuwjaarsborrel. Het bestuur had de uitnodigingen in de openbare ruimtes van het complex opgehangen en 7 huurders hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging. Voor het organiserende bestuur een teleurstellende opkomst.

Desalniettemin zijn de aanwezigen bijgepraat over de moeizame contacten met de verhuurder Accres en over de stand van zaken v.w.b. de bezwaarschriften van de huurverhoging in 2014.

Bij binnenkomst was er een welkomstdrankje, de ruimte was gezellig aangekleed en er waren genoeg hapjes en knabbels zodat het toch zeer aangename uurtjes zijn geworden.

Het bestuur gaat zich ernstig beraden over nut en noodzaak van een actieve Huurdersvereniging. Het bestuur is wel de mening toegedaan dat de aanwezigheid van een bestuur Accres alert houdt.

De Jaarvergadering is gepland voor maandag 9 maart 2015. Om de kosten te drukken wordt deze gehouden bij een bestuurslid thuis aan de Rustenburgstraat 8.

De voorzitter dankt de aanwezigen en wenst een ieder een goede gezondheid en veel woongenot in het complex De Brinkhof.

Lees de rest van deze post »

Titel van nieuwe bericht

Gepost 2014/09/17

Nieuw menu-item over de huurverhoging: gezien de urgentie is voor de communicatie over de huurverhoging een extra menu-item toegevoegd. Zie ook http://www.hv-debrinkhof.nl/huurverhoging.

Lees de rest van deze post »

Barbecue op zaterdag 9 augustus 2014

Gepost 2014/07/13

Op zaterdag 9 augustus wordt een Barbecue voor de bewoners van het Brinkhof complex georganiseerd. Vanaf 15:00 uur wordt gestart met het opbouwen op de binnenplaats en vanaf 18:00 uur gaat de BBQ aan. [Alle hulp bij de opbouw is is welkom.]

Het is goede gelegenheid om uw buren (beter) te leren kennen. Samen maken we het gezellig met versiering, lichtjes en muziek. Deelnemers nemen hun eigen stoel/tafeltje en drinken mee. Bij het opgave formulier (dat u in uw brievenbus krijgt) kunt u aangeven waarmee u wilt helpen. De huurdersvereniging zorgt voor het vlees en er wordt een bijdrage per persoon gevraagd.

De organisatie rekent op veel deelnemers en op droog weer.

Lees de rest van deze post »

Algemene Jaarvergadering 2014

Gepost 2014/07/13

De Algemene jaarvergadering van de Huurdersvereniging heeft op 12 mei 2014 plaatsgevonden. Als ondersteuning voor het bestuur was het goed dat naast bekende leden ook een paar nieuwe medehuurders kwamen en zich als nieuwe lid hebben aangemeld. Twee van deze nieuwe buren hebben aangegeven om samen met de voorzitter weer een bestuur te vormen. De voorzitter heet Hans Dikker Hupkes en Jan van de Kamp dan ook heel hartelijk welkom.


De gebruikelijke stukken, zoals verslag jaarvergadering 2013 en de jaarverslagen van bestuur en secretaris werden zonder opmerkingen goedgekeurd. De begroting werd aangenomen en twee nieuwe bestuursleden: Hans Dikker Hupkes en Jan van de Kamp zijn voorgesteld aan de leden.


In de rondvraag werden diverse vragen gesteld over de algemene staat van het appartementen complex en over de mededeling van de verhuurder (Accres) m.b.t. de huurverhoging (4%) en de servicekosten verhoging (€7,--) per 1 juli 2014.


Naar aanleiding van deze vragen maakt het bestuur een bezwaarbrief die iedere huurder kan ondertekenen en deze worden gezamenlijk aangetekend verstuurd naar Accres. Ook zal er nadere uitleg gevraagd worden over de afrekening van de servicekosten.


Het bestuur kijkt terug op een goede vergadering.

Lees de rest van deze post »

Succesvolle bijeenkomst van de bewoners van de Brinkhof

Gepost 2014/04/08

Maandag 7 april hebben 14 bewoners op uitnodiging van de Huurders Vereniging gehoor gegeven aan een oproep om mee te denken en te praten over het appartementencomplex ‘De Brinkhof’. De voorzitter heeft in het kort de stand van zaken weergegeven van het afgelopen jaar en gevraagd om nieuwe (bestuurs)leden.
Verschillende nieuwe huurders waren aanwezig en er ontstond al snel een levendige discussie over het wel en wee van de appartementen. Ook was er belangstelling voor het werk als bestuurslid. Ondertussen hebben zich drie nieuwe leden bij de Huurders Vereniging aangemeld.

Maandag 14 april ’14 is er een eerste overleg met toekomstige bestuursleden. De eerste activiteit zal het uitschrijven van de Jaarvergadering zijn.

Het kopje koffie bij binnenkomst vandaag was op rekening van de Huurders Vereniging, daarna hebben twee buurmannen nog een rondje ingeschonken. De voorzitter kijkt terug op een succesvolle avond en rekent op een actieve Huurders Vereniging in de toekomst.

Lees de rest van deze post »

Bestuursleden gezocht

Gepost 2013/08/27

In de eerste helft van 2013 zijn twee bestuursleden verhuisd waarmee de functies van secretaris en penningmeester vrij gekomen zijn. Vanuit de vereniging zijn wij dan ook dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heeft u belangstelling om mee te praten, te denken en te beslissen over zaken die de Brinkhof aangaan dan vragen wij u contact op te nemen met Rita Hagen via voorzitter@hv-debrinkhof.nl. Ook als u niet direct een functie van secretaris of penningmeester ziet zitten maar wel als bestuurslid actief wil zijn, dan horen we dat graag van u.

Lees de rest van deze post »

Jaarvergadering op 8 april 2013

Gepost 2013/04/01

Beste medebewoners,

Op maandag 8 april vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats. Bewoners uit 'De Brinkhof' zijn welkom op 19:30 uur in het Paviljoen Brinkpark. Alleen leden hebben op deze vergadering overigens stemrecht. Ter plekke kunt u eventueel nog lid worden.

 

Lees de rest van deze post »

Zaterdag 1 september BewonersBarbecue

Gepost 2012/08/09

De ondertussen jaarlijkse bewoners barbecue is weer gepland. Reserveert u zaterdag 1 september?

De BBQ is een heel gezellige namiddag en avond waar u op een ongedwongen manier kennis kunt maken met uw buurman of buurvrouw. Binnenkort krijgt u meer informatie met aanmeldingsformulier in de brievenbus.

De huurdersvereniging ondersteunt het genomen initiatief van bewoners. Ook niet leden zijn welkom bij de BBQ!

Alle hulp is (evenals in voorgaande jaren) natuurlijk zeer welkom!  Contactpersoon hiervoor is Paul van den Elsaker, Rustenburgstraat 64.

 

In de afgelopen drie jaar was Japans Sushi restaurant Midori een welkome sponsor met passende gerechtjes!

De in 2011 gratis beschikbaar gestelde Sushi schotel (als aperitief) door Japans sushi restaurant Midori. Zie www.midori-sushi.info.

 

Lees de rest van deze post »

Blijf op de hoogte

Ontvang belangrijke updates en het laatste nieuws van Huurdersvereniging De Brinkhof wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?